fbpx

Du har en fantastisk virksomhed

Du mangler bare en hjemmeside…

 

Hos Sitely kan vi tilbyde de bedste hjemmesider, til de laveste priser, med det mest dedikerede hold bag sig. Ikke overbevist? Kør ned og læs mere.

YDELSER

Hvad vi tilbyder

Webhosting

Ved køb af en hjemmeside hos os, tilbyder vi 3 måneders gratis webhosting oveni! Dette gør vi, fordi vi synes, at vores kunder kun fortjener det bedste! Derudover, giver vi en forsmag på, at være langvarig kunde hos os.

Lækkert design

Vi sørger altid for, at designe hjemmesiden præcis, som du vil have den og vi sørger for, at skabe en større mulighed for at hjemmesiden konverterer bedre, hvilket skaber dig flere kunder og en større værdi!

Velkendt CMS

Hos Sitely gør vi brug af det mest kendte CMS, nemlig WordPress, vi har mange års erfaring og ved præcis, hvordan vi skal komme igennem forskellige udfordringer der kan opstå, når man laver en ny hjemmeside.

Responsivt

Vi sørger for, at din hjemmeside er 100% responsiv, at hjemmesiden ser perfekt ud, ligemeget hvilken platform kunder besøger dig fra

Perfekt oppetid

Vi sørger altid for, at din hjemmeside kører stabilt og er online, så du ikke mister kunder! Vi garanterer altid 99.999% oppetid.

Sikkerhed

Vi krypterer pr. standard alle vores kunders hjemmesider med SSL certifikater. Ud over det, installerer vi også sikkerhedsforanstaltninger.

Dedikeret webbureau baseret i Aarhus med simpel fremgangsproces

Hos Sitely handler det om, at simplificere hjemmesideprocessen mest muligt, så alt går som smurt. For os, er det vigtigt at kvaliteten er i top, og at vi får massere af feedback fra dig, så vi kan optimere og tilrette hjemmesiden, som du vil have den. Hvis du har lyst til at mødes i Aarhus, har vi rig mulighed for, at finde en dag og snakke om, hvad du skal have lavet over en kop kaffe.

u

Indledning

Vi tager en god, lang snak om, hvad det er, du forventer af dette samarbejde, hvad du vil have og vi fortæller om, hvad vi kan gøre for dig. Dette gør vi som oftest over telefon eller andet medie så som Zoom.

g

Opsætning

Når vi har modtaget dit materiale, billeder osv. begynder vi, at lave et eksempel på en forside til dig. Når forsiden er færdig, vil vi tage en ny samtale og præsentere hele designet for dig og vise, hvordan det hele er skruet sammen.

j

Rettelser og resten

Når vi har haft en snak, begynder vi at tilbasse siden, som du vil have. Er der eventuelle retterlser, vil dette blive fikset og så går det løs! Vi sørger for, at holde stilen hele vejen igennem hjemmesiden og lave den, som du vil have den.

Vi er i mål!

Når hele hjemmesiden er gennemudviklet, og vi har fået feedback fra dig, kan vi nu overdrage hjemmesiden til dig! Nu står du med din helt egen hjemmeside, som er præcis, som du vil have den.

Fem bobler. En mission.

Vi kan hurtigt korte vores hjemmesideservice ned til 5 overordnede emner hos Sitely. Hjemmesiderne vi leverer til vores kunder skal være sikre, gennemarbejdede, af højeste kvalitet, konvertere bedre og have et dedikeret support team bag sig.

Sikkert

Gennemarbejdet

Højeste kvalitet

Bedre konvertering

w

Dedikeret support team

Professionelt, dedikeret webbureau i Aarhus.

Vi er et fullservice webbureau i Aarhus, der tilbyder prisvenlige løsninger, hvad enten du har brug for en ny hjemmeside eller en ny webshop. Vi indgår gerne i samarbejde med kunder over hele landet. Vi tilbyder hjælp til eksekvering af website og kan stå for ydelserne inden for webhotel og support. 

Fælles for ydelserne er at de kan være med til at skabe rammerne for en succesfuld forretning for dig på sigt. Vores fornemmeste opgave er at levere unikke hjemmeside- og webshopløsninger, der er funktionelle og giver din visuelle identitet et professionelt udseende, der giver kunderne lyst til at besøge og gøre brug af din forretning.

Lad os være dit personlige og dedikerede webbureau.

Hos Sitely er vi glade for, at kunne levere kvalitetshjemmesider til lave priser. Vi sørger for, at levere den bedste og mest personlige support, når kunden har brug for os. Takket være den teknologiske fremgang, har vi altid kunnet tage en telefonsamtale eller skrive sammen over mail og fundet ud af en løsning på et eventuelt problem rigtig hurtigt. Vi har også kunnet mødes i byen til en kop kaffe og snakke om, hvad vi kan gøre for jer, i forhold til vores webservices i form af webhosting, hjemmesider og vedligehold af hjemmesider.

REFERENCER

Hvad vores kunder siger

Marcus fra Sitely har formået at imødekomme mine ønsker om en minimalistisk og moderne hjemmeside. Ud fra få og knap så specifikke krav, lykkedes det ham at genskabe mine tanker om en ny hjemmeside i praksis.
Derudover har jeg valgt at benytte mig af både deres web-hosting, såvel som deres mail-hosting – Heller ikke her har der været en finger at sætte på kvaliteten eller løsningen. Jeg kan på det varmeste anbefale hans arbejde, og hele den samlede løsning hos Sitely

Simon Enemærke

Simonenemaerke.dk

Har ledt sort og hvidt i branchen bestående af websideudviklere, som kan lave hjemmesider, SEO og hosting til mellem 1000-50.000kr+, hvor kvalitet og pris ofte ikke hang sammen. Marcus fra RivetHosting lyttede til mine ønsker, og realiserede dem på bedste vis… Uden at det skulle koste 50.000,- 

Emre Celik

Mesnja.dk

Jeg vil på kraftigeste anbefale Sitely.dk
Jeg har tidligere været fanget ved et andet webhosting sted, som slet ikke kunne leve op til mine behov.

Men efter kundig vejledning og support fra Sitely / Marcus, så har jeg nu en hjemmeside med webosting ved Sitely.dk der fungere og ved Sitely lever de helt sikkert op til ordet service. “At man får mere end forventet”.

Det her er helt sikkert stedet at have sin hosting, hvis man også ønsker god sparring og support.

Keep up the good work 👏🤩

Nicholas Siim

Midtjysk Forsikringsagentur

Jeg vil personligt anbefale Sitely, de er super hurtige til at svare og hjælper med alt. Helt klart de bedste hjemmesider til den pris, 10/10.

Kasper Nyborg