fbpx

Få din webhosting hos Sitely.

Med vores forskellige pakker, har vi gjort det muligt for alle virksomheder eller private, store som små, at få sin helt egen hjemmeside op at køre på ingen tid! Vælg den pakke, der passer dig.

Hvad får du hos os?

Hos Sitely er du altid vores førsteprioritet! Vi sørger for, at du har den bedste mulige oplevelse og er altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål.

Gratis SSL-certifikat

Med et SSL-certifikat sikrer du både dig og dine kunder ved at kryptere alle data, der bliver sendt gennem hjemmesiden. Dette giver vi gerne helt gratis og så installerer det sig selv automatisk!

Ingen binding

Som kunde hos Sitely, er du ikke bundet til din pakke! Har du brug for mere plads eller flere databaser, kan du bare opgradere! Færre? Ikke noget problem! Du kan altid nedgradere helt omkostningsfrit!

1-Click-Installer

Hos Sitely kan du nemt installere WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, OsCommerce, Magento og meget mere, vi har alt hvad du skal bruge for at drive en succesfuld virksomhed!

Mobil Venligt

Med cPanels tema “Paper Lantern” kan du nemt styre din hjemmeside direkte fra din telefon! Så er du ikke afhængig af din computer hele tiden.

Dedikeret support

Hos Sitely tilbyder vi dedikeret support der har styr på sit fag og vil til enhver tid hjælpe dig med alle dine problemer! Vi sørger for den bedste oplevelse, til den bedste pris!

SSD plads!

Hos Sitely benytter vi os af SSD lagerplads, så vi kan levere din hjemmeside til dine besøgende endnu hurtigere end en normal HDD kan! På denne måde mister du ikke værdifulde kunder grundet en langsom hjemmeside

Hvorfor vælge Sitely?

Hos Sitely bliver du altid sat først, hvis du skulle have nogle problemer eller spørgsmål! Vi gør vores bedste for altid at give dig den bedst mulige oplevelse og levere den bedste service i branchen!

FAQ

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Er der nogen skjulte gebyrer?

Nej! Hos Sitely gør vi prisen helt transparent, og der er dermed INGEN skjulte gebyrer forbundet med vores hosting eller noget andet fra os.

Er jeres WordPress hosting managed?

Ja til en vis grad! Hvis du slår det til, opdaterer vi automatisk dine plugins, temaer og tager backup af din hjemmeside regelmæssigt, for at sikre du aldrig kommer til at have problemer med din hjemmeside.

Kan jeg opsige når som helst?

Ja! Du kan altid opsige din pakke hos os, helt uden at betale ekstra eller noget! Vi har endda gjort det nemt, hvis det skulle være, at du vil forlade os 🙁

Hvor er jeres servere henne?

Vores server er beliggende i Danmark, så vi kan sikre alle danske hjemmeside den bedste load-time til deres kunder!

Gratis SSL

Vi tilbyder gratis SSL, for at sikre dine, dine kunders og vores data når der bliver forbundet til din hjemmeside, derudover kommer du automatisk længere frem på Google.

Premium Support

Hos Sitely er vi meget stolte af vores dedikerede support, der altid sørger for at få løst en kundes eventuelle problemer, skulle de opstå, hurtigst muligt!

Klar til at komme i gang?

Send os en besked eller opret en konto